How This Company Used Employee Feedback to Build a Fun Work Culture

by Robby Berman on Nov 23, 2016 11:00:00 AM

Moneypenny is a call-answering service and a virtual switchboard for businesses, many of them in the automotive sector. Since high-quality service is vital to their success, they’re intent on holding onto their best employees.

For that reason, when it came time for a new headquarters in Wrexham in the UK, the firm questioned 500 of its employees about what would make their new $18 million, 91,000-square-foot work space most enjoyable. The answer includes a pub, a tree house meeting room, a huge atrium with stadium seating, a sun terrace, and a restaurant that provides gratis breakfast and healthy snacks, all situated on seven landscaped acres with a duck pond, orchards, and nature trails.

Here’s what it looks like:

 

The Atrium

atrium.jpg

SOURCE: adzuna.co.uk

 

giraffes.png

SOURCE: yahoo.com

 

walkway-around-atrium.jpg

SOURCE: yahoo.com

 

atrium-ground-floor.jpg

SOURCE: dailypost.co.uk

 

The Tree House

treehouse.jpg

SOURCE: placenorthwest.co.uk

 

treehouse_2.jpg

SOURCE: bbc.com

 

The Amenities

pub.jpg

SOURCE: newsdog.co.uk

 

lounge.jpg

SOURCE: dailypost.co.uk

 

eats.jpg

SOURCE: wrexham.com

 

The Front of the Building

outside.jpg

SOURCE: moneypenny.com

 

Wow. This is quite the place. It seems like Moneypenny achieved its goal: who’d want to go work anywhere else with such an amazing organizational culture?

 

RELATED POSTS:

New Call-to-action

skydive3.jpg
author avatar

This post was written by Robby Berman

Robby Berman is a father, writer, and musician who creates and discovers good stuff for select digital media outlets.

Connect with Robby